0

eLyly sähkölumiskootteri

110,00  Sis. alv

Valloita Suomen talvinen, luminen luonto äänettömästi ja päästöttömästi – sähkölumiskootterilla surffaillen. Huippunopeus 25 km/h. Lylyilemään pääsee ilman ajokorttia, 15-vuotiaasta lähtien. Tunne huima vapauden ja riemun tunne ajellessasi lumisilla hangilla ja järven jäällä tai revontulten loisteessa.


Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Hinta 110 eur / 2 tuntia

Luontoystävällinen tapa liikkua talvisessa luonnossa – sinulle, joka kunnioitat ja vaalit luontoarvoja. Vehje itsessään painaa akun kanssa noin 50 kg ja sen huippunopeus on 25 km/h.

Hintaan sisältyy:

– ladatun eLylyn käyttö, joka tarkoittaa 20-30 km huristelua, sääolosuhteiden mukaan. Ajomatka riippuu pakkasesta, ajotavasta, lumen koostumuksesta sekä kuljettajan painosta (maksimikuorma on 120 kg).

– tulistelumahdollisuus Metsä Kolon kodassa itsepalveluperiaatteella.

– huussin rajaton käyttö.

– parkkipaikka ja auton lämmitysroikka.

Lylyileminen on helppoa, turvallista, hiljaista ja hauskaa. Tarvitset lämpimät ja tuulenpitävät vaatteet. Kypärän käyttöä suositellaan. Lylyilemään pääsee ilman ajokorttia, 15-vuotiaasta lähtien. Saat paikan päällä opastusta ajoon, ympäristöön sekä vehkeen kestävään käyttöön.

Lisämaksusta lämmitämme saunan.

Tunne huima vapauden tunne ajellessasi lumisilla hangilla/järven jäällä oman mielesi mukaan – revontulten loisteessa, niitä metsästäen ja ihaillen sekä niiden taiasta lumoutuen.

Lue lisää lylyilystä blogistamme: eLyly – Feel the Forest

Tiedustelut
Metsäkolontie 5, 97760 Saariharju
Puh. 045 2309 309
alexandra@metsalainen.fi
www.metsakolo.fi