0

Kalastusretki Kuhajärvelle

Kalastusretki alkaa Kuhan vanhasta pihapiiristä, joka sijaitsee Kuhajärveen pistävällä niemellä. Kuhajärvi on vajaat viisi kilometriä pitkä kalarikas järvi. Erityisesti uistelu peilityynellä järvellä valoisana kesäiltana on hieno kokemus.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kalastusretki Kuhajärvelle. Retken pituus noin kolme tuntia tai sopimuksen mukaan. Veneellä liikutaan oppaan soutaessa, toki voit itsekin kokeilla soutamista. Voimme kalastaa uistellen tai heitellen. Saaliiksi järvestä saadaan haukea tai ahventa. Matkan aikana tarkistamme myös, onko katiskaan uinut kaloja. Retkellä otamme mukaan eväät, jotka nautitaan joko veneessä tai rannalla. Reissun jälkeen nautitaan voileipäkahvit rannassa samalla kun käsittelemme saaliin.

Ajankohta: kesä – syyskuu, ma – la

Paikka: Vanha Kuha 1 C, n. 10 km Ranualta Posion suuntaan

Ryhmän koko: 1 – 2 aikuista tai 1 aikuinen ja 2 lasta

Varusteet: Asiakkaille on pelastusliivit, virvelit ja uistimet, sadeviitat sateen sattuessa. Asiakkaan on huolehdittava muuten sopiva vaatetus sään mukaan

Kesto: Kokonaiskesto n. 3 h.

Hinta: Aikuinen 50 €/h, lapsi (3 – 15 v) 20 €/h (lapset vain aikuisen seurassa). Hinnat sisältävät kalastusluvan Kuhajärveen, mutta eivät kalastonhoitomaksua (8 €/vrk).

Tiedustelut: tero.kuha@hotmail.com, puh. 040 865 2308