0

Rubus – Hoitotuotepaketti joka kodin apteekkiin ja matkalle mukaan

45,00  Sis. alv

Hoitotuotepaketti sisältää luonnollisen kipuvoiteen, pihkavoiteen ja pihkastikin.

Kuvaus

Luonnollinen kipuvoide lihaskipujen ja nivelkolotusten lievittäjäksi.

Sisältää lappilaisia hoitavia luonnonyrttejä kuten mesiangervoa, siankärsämöä ja piharatamoa.

Mesiangervo on antireumaattinen, kuumetta alentava ja antiseptinen, bakteereja tappava. Sopii käytettäväksi monenlaisiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn, hermo-, nivel- ja lihassärkyihin, sekä reumaattisiin kipuihin ja kuukautisvaivoihin

Siankärsämöä käytetään huonosti paraneviin haavoihin, palovammoihin, paleltumiin, ruhjeisiin ym. Helpottaa reumaattisia kipuja, laskimovaivoja, suonikohjuja ja kuukautiskipuja

Piharatamon lehdet soveltuvat monenlaisiin ihovaivoihin kuten kutinaan, hyönteisten pistoihin, auringonpolttamiin, rohtumiin, hiertymiin, rakkoihin ja haavoihin. 

Ei sovellu salisylaatti- ja aspiriiniallergisille.

Pihkavoide on antibakteerinen voide märkiviin ja hitaasti paraneviin haavoihin, ihon halkeamiin, palovammoihin, känsiin ja rohtumiin. Sillä saa ensiapua mm. hyttysen pistoihin ja kissan raapimiin naarmuihin. Sopii myös eläinten ruhjeiden hoitoon.

Sisältää rypsiöljyä (luomu), mehiläisvahaa ja lappilaista kuusen pihkaa.  Pihkapitoisuus 27%. Pihkan sisältämän hartsin vuoksi ei sovi hartsiallergisille.

Pihkastikki on hoitopuikko naarmuihin, nirhaumiin ja hyttysten pistoihin. Sisältää rauhoittavina yrtteinä siankärsämöä ja maarianheinää. Pihkan osuus vähintään 15% Ei sovi hartsiallergisille!