0

Paikallista Rubus – luonnonkosmetiikkaa voiteina moneen tarpeeseen

51,00  Sis. alv

Rubus Cosmetics tuotteet ovat erityisesti herkälle iholle valmistettuja.

Kuvaus

Hillavoide ravitsee, pehmentää, hoitaa ja uudistaa kasvojasi. Sen salaisuus on hillanlehti joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Raikastava ja kosteuttava voide säilyttämään ihon nuorekkuutta ja kimmoisuutta.

Kiinteällä koostumuksella ja ihanalla, luonnollisella hillan tuoksulla. Sopii käytettäväksi päivä- ja yövoiteena. Ei tuki ihohuokosia.

Hillalehti sisältää runsaasti kasviestrogeenejä ja -steroleja. Sitä voidaan pitää ns. naistenyrttinä. Hillanlehti on myös antibakteerinen sekä sisältää antioksidantteja kuten C- ja E- vitamiineja.

Kasviestrogeeneillä voi olla hyödyllisiä vaikutuksia mm. naisten vaihdevuosioireiden, osteoporoosin ja sydänsairauksien hoidossa sekä ihon ikääntymiseen liittyvien muutosten ehkäisyssä (Sirotkin & Harrath 2014, Hard & Edelstein 2015)

Mustikkavoide on kuivalle, herkälle iholle tarkoitettu hoitovoide niin kasvoihin kuin koko vartalolle.  Sen sisältämä antioksidanttien rikastama, kylmäpuristettu pohjoisen mustikan siemenöljy on hoitava ja uudistava tehopakkaus, antaen suojaa ja kosteutta iholle. Toimii erityisen hyvin auringon polttamalle iholle rauhoittamaan punoitusta, talvisen kuivan ihon hoitoon sekä kuiviin ihottumaläiskiin.

Tyrnivoide hoitaa ja uudistaa kuivaa ihoa.  Voiteen sisältämät tyrniöljy, kehäkukka ja hillanlehti rauhoittavat sekä suojaavat ihoa ja uudistavat sitä tehokkaasti. Soveltuu hyvin kuivalle, atooppiselle ja ärtyneelle iholle.

Lisätietoa tuotesisällöistä sivulta www.rubus.fi