0

Varaus ja tilausehdot

Visit Ranua verkkokaupassa noudatetaan majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun 30 % varauksen. Ennakkomaksu pitää maksaa välittömästi. Loppusuoritus erääntyy 30 vrk ennen varauksen alkua. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkupäivää, on maksu suoritettava kokonaisuudessaan heti.

Kauppiaalla on oikeus perua varaus ilman erillistä ilmoitusta, mikäli ennakko- tai loppusuoritusta ei ole maksettu. Ennakkomaksun kirjauduttua kauppiaalle, kauppias lähettää asiakkaalle varausvahvistuksen ja ohjeet majoitukseen saapumiselle. Asiakkaan on esitettävä kuitti avaintenluovuttajalle.

Asiakas vastaa siitä, että hän varauksen yhteydessä saa internetistä itselleen laskun ja varausehdot. Varausohjelma lähettää vahvistussähköpostin asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Varauksen vahvistus

Visit Ranua ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä myyjään tilanteen korjaamiseksi. Vsit Ranua ei takaa että kohde on tässä tilanteessa vielä vapaa. Mikäli kohde ei ole vapaa, rahat palautetaan tai asiakkaalle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan toista kohdetta.

Peruutus ja varauksen muutokset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Huom: Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!  Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut kauppiaalle. Varauksen peruuttamisesta palautetaan maksusuoritus vähennettynä 50 € palvelumaksu. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, veloitetaan koko vuokra.