0

Hillasauna – saunahoitoja

Nauti rentouttavasta ja puhdistavasta hoitosaunasta. Pääset kokeilemaan yöttömän yön valolla kasvaneista Lapin puhtaista ja hoitavista luonnon yrteistä valmistettuja hoitotuotteita.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Saunahoitojen hinta alk. 55€/hlö

Hillasauna

Hillasaunan rentouttavat ja uudistavat hillatuotteet vievät ajatuksesi pois arjesta. Hillavillakiven lämmin ja hoitava kosketus ihollasi. Hillanlehti kasvonaamio saa kasvoille pehmeän ja keveän olon. Jalkakylpy hoitaa ja virkistää, tuoden luonnon tuoksun kuivatuista lehdistä. Saunoessa nautit hillaisesta juhlajuomasta. Mukana saunomassa on myös perinteinen koivuvihta, tuoden kesäisiä tuoksuja saunaan.

Turvesauna
Turve-hunajasauna on koko kehon hoitoa hoitavalla turpeella ja suomalaisella hunajalla. Hoito rentouttaa, puhdistaa ja virkistää. Hunajalla on positiivinen vaikutus ihon kimmoisuuteen, kosteuteen ja pehmeyteen. Saunoessa nautit marjoista valmistettua mehua. Mukana saunomassa on myös perinteinen koivuvihta, tuoden kesäisiä tuoksuja saunaan.

Saunahoitoja tehdään Simojärven rannalla perinteisessä rantasaunassa tai voit tilata saunottajan ympäri vuoden majoituspaikkaasi.

Mukaan tarvitset vain pyyhkeen

Ryhmän koko: Min 2 hlö, max. riippuu saunan koosta

Varaukset ja lisätiedustelut 044 300 3384 tai anu@hillasauna.fi